Uteområdet

Moderne, varmt og frodig – Nyhagen rammer inn hverdagen

I hagen, som vil bli frodig beplantet, kommer det blant annet et drivhus som beboerne selv kan velge hvordan de vil bruke.

For drivhuset egner seg godt som en hagestue – et deilig sted å møtes når været er ustabilt eller gradene har sunket litt nedover. Det kan også brukes som et faktisk drivhus med masse spennende og frodig beplantning. Vi tror en vakker kombinasjon vil bli innertieren i hagen. Uansett vil hagen bli en solrik og koselig plass å møte naboer med en kaffekopp og kanskje noe nybakt.

Urte- og plantekassene som kommer i hagen blir et flott område som er med på å gi hagen karakter. Her kan man stelle og stulle slik at det vokser godt og blir frodig og velduftende. Det kommer også en grillplass som fort danner grunnlaget for koselige og sosiale sommermåltider.

Med hage kan man også leke med barn eller barnebarn så de får utløp for all sin energi, lek og smittsomme glede. Bare det å kunne komme ut i hagen, gå barføtt på gresset, la ansiktet finne solen og puste inn de friske hageduftene fra grønne planter og vakre blomster, er en sjelden glede midt i byen.

Meld din interesse

Få info om prosjektet og bli kontaktet av megler.

Kontakt megler

Våre meglere hjelper deg med alt du trenger i forbindelse med Nyhagen.

Kay Stian Espeland

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder
kse@proaktiv.no
928 11 315

Torbjørn Mannes

Eiendomsmegler MNEF
Mannes@proaktiv.no
94 83 24 52

Personvern

Eiendomsmegler behandler personopplysninger som er nødvendige for å oppfylle avtalen med deg, samt andre formål som selskapet har lov til å behandle opplysningene til ihht personvernforordningen. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.