Prosjektet

Lekre leiligheter med en frodig hage i Sandnes sentrum

Nyhagen er et nytt boligprosjekt i hjertet av Sandnes.

Nyhagen er et nytt boligprosjekt i hjertet av Sandnes. Vi har 18 leiligheter for salg fra ca. 84–122 kvm BRA, der de fleste ligger på rundt 100 kvm. Leilighetene har 2 soverom, men det vil også være mulighet for et 3. soverom i de fleste leilighetene. Alle hovedsoverommene får eget bad og god plass til garderobe.

Det blir rause åpne stue- og kjøkkenløsninger med store vinduer som skaper en luftig og lys atmosfære og rammer inn det vakre ettermiddags- og kveldslyset. Fra balkongen kan du nyte sol og utsikt med en god bok eller en kjær venn.

Prosjektets 1. etasje består også av nye næringslokaler som ligger på gateplan, perfekt egnet for detaljhandel og kreative bransjer.

Leilighetene er fordelt fra 2. til 6. etasje, vendt vekk fra Jærveien og inn mot et frodig grøntområde.

Hagen ligger skjult fra veien i 2. etasje og vil være avstengt for andre. Her får man altså en hage som er eksklusiv for beboerne, midt i sentrum. I underetasjen kommer det et garasjeanlegg for bil og sykkel hvor det også vil være boder til hver enkelt leilighet.

Bygget får to heiser.

Meld din interesse

Få info om prosjektet og bli kontaktet av megler.

Kontakt megler

Våre meglere hjelper deg med alt du trenger i forbindelse med Nyhagen.

Kay Stian Espeland

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder
kse@proaktiv.no
928 11 315

Torbjørn Mannes

Eiendomsmegler MNEF
Mannes@proaktiv.no
94 83 24 52

Personvern

Eiendomsmegler behandler personopplysninger som er nødvendige for å oppfylle avtalen med deg, samt andre formål som selskapet har lov til å behandle opplysningene til ihht personvernforordningen. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.