Boligene

Moderne, eksklusivt og vakkert

Her kommer det 18 lekre leiligheter med en frodig hage i Sandnes sentrum

Nyhagen er et nytt boligprosjekt i hjertet av Sandnes. Vi har 18 leiligheter for salg fra ca. 84–122 kvm BRA, der de fleste ligger på rundt 100 kvm. Leilighetene har 2 soverom, men det vil også være mulighet for et 3. soverom i de fleste leilighetene. Alle hovedsoverommene får eget bad og god plass til garderobe. Det blir rause og åpne stue- og kjøkkenløsninger, med store vinduer som skaper en luftig og lys atmosfære som rammer inn det vakre ettermiddags- og kveldslyset. Fra balkongen kan du nyte sol og utsikt med en god bok eller en kjær venn.

Bo trygt og moderne med alt på ett plan

Fordelene med å bo i leilighet er mange. Bare det å få ryddet i egen hverdag fra loft og kjeller, og få alt inn på ett plan viser seg å være av særlig stor verdi. En stor jobb er gjort. At man får en tilnærmet vedlikeholdsfri hverdag er en frihet som senker skuldrene og gir rom for både spontane og planlagte dager. Med alt nytt og i henhold til siste byggestandard, bor du trygt og godt med balansert ventilasjon, god oppvarming og heis.

Og siden alt er nytt, trenger du ikke tenke på at du må pusse opp, men kan heller legge tid og energi i å nyskape ditt eget hjem.

Mer enn bare en leilighet

Nyhagen kombinerer flere kvaliteter som vi ønsker i hverdagen. Det handler om friheten til å møte de forskjellige behovene som hverdagen og livet byr på. Enten det handler om den sosiale drøsen med naboen, det å kunne sette seg i hagen og nyte det grønne og frodige, eller ta seg en tur til byen. Nyhagen gir deg mulighetene og friheten. Med de romslige leilighetene du får i Nyhagen, så blir ikke livet i leilighet en liten og trang affære, slik noen frykter. Vi har lagt vekt på rause rom og løsninger som gir en stor frihet til møblering og det å kunne skape sitt eget hjem. Det blir heller ikke innsyn til disse leilighetene, med unntak av 2. etasje. Nå er det tid for å nyte livet.

Let the magic begin – nå skal det trylles frem deilige retter

Kjøkkenet er blitt det mest sentrale rommet i det moderne hjemmet – det skal definitivt krydre hverdagen på flere måter. Enten det er drøsen rundt kaffekoppen, samlingspunktet når maten lages, fellesskapet når den nytes, – det er på kjøkkenet det skjer.

I Nyhagen tilbyr vi kjøkken fra kvalitetsleverandøren Svane Kjøkkenet, som betyr lækkert dansk design og produksjon. Vi har fått satt opp kjøkken som kombinerer den stilrene og lyse Vision Silver Grå og den eksklusive Nordic Raw med sin mørke og raffinerte overflate i en spesialutviklet eikefinér. Lækkert som sagt.

Ønsker du å bruke andre farger er det selvsagt mulig. Vision kommer i totalt 4 farger: Hvit, Silver Grå, Mørk Grå og Granit Grå. Nordic Finèr kommer i 3 utførelser: Raw, Natur Eik og Sort Eik. Jo tidligere du kommer inn i prosessen, jo flere tilvalg kan du gjøre på kjøkkenet ditt og i leiligheten ellers. Svane Kjøkkenet har et stort utvalg modeller og løsninger som kan velges mot et tillegg i prisen. Nå kan du virkeliggjøre drømmekjøkkenet ditt.

Rom for både fest og gjest

At Nyhagen er et mindre prosjekt med bare ett byggetrinn, gjør at alt er ferdig når man fly tter inn. Det skaper også en lavere terskel til å kjenne naboene og gir en større ro rundt fellesområder. For i tillegg til uteområdet, så kommer det en fellesstue/selskapslokale
med kjøkken i 2. etasje hvor man kan møtes når været ikke er på sitt beste. I tillegg er det et godt lokale å feire runde år eller bare samle gode venner til selskap. Det blir også en gjestehybel med bad. et ekstra soverom som er kjekt å ha når man får overnattingsbesøk. Så enten det handler om fest eller gjest, må man bare sørge for å booke inn når man trenger det.

Meld din interesse

Få info om prosjektet og bli kontaktet av megler.

Kontakt megler

Våre meglere hjelper deg med alt du trenger i forbindelse med Nyhagen.

Kay Stian Espeland

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder
kse@proaktiv.no
928 11 315

Torbjørn Mannes

Eiendomsmegler MNEF
Mannes@proaktiv.no
94 83 24 52

Personvern

Eiendomsmegler behandler personopplysninger som er nødvendige for å oppfylle avtalen med deg, samt andre formål som selskapet har lov til å behandle opplysningene til ihht personvernforordningen. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.