Nærområdet

Prima sentrumsadresse!

Nyhagen, med adresse Jærveien 10, ligger bare et par steinkast fra starten på Langgata, og er et spennende boligprosjekt som tilfredsstiller både de estetiske og de grønne sansene.

Nyhagen vil stå vestvendt mot et frodig grøntområde med ærverdige og stolte løvtrær.

Sammen med byggets arkitektoniske tyngde og varme materialuttrykk, vil det skapes en lun og avskjermet grønn oase midt i sentrum. Nærheten til sentrum gjør at det blir naturlig å gå til alt du trenger.

Langgata har et spennende utvalg av nisjebutikker og gode spisesteder. Og kanskje mest av alt er Langgata kjernen av Sandnes sentrum, omgitt av flotte parker, kjøpesentre og Vågen. Kjøpesentrene Bystasjonen og Amfi Vågen tilbyr alle de kjente kjedebutikkene og masse gode tilbud.Sentrum har også et rikt kulturtilbud, med alt fra regionens beste kino og et pulserende kulturhus til spennende gallerier, det alternative kulturhuset Kinokino og et stadig voksende uteliv.

Glem heller ikke alt som skjer i sentrumsgatene sommerstid, med Blinkfestivalen og Sandnesugå som to av flere høydepunkt. En gledelig nyhet er at det snart er duket for en dukkert i det nye Sjøbadet i Vågen – ikke glem håndkledet!

Gled deg til å få Sandvedparken i nabolaget

Ut av døra, gå et par hundre meter sørover og vips – du er i Sandvedparken! Dette fantastisk vakre parkdraget følger elva Storåna ca. 3,5 kilometer – helt til Stokkalandsvatnet og Ganddal. Dermed får du som flytter til Nyhagen nydelige tur- og treningsløyper helt i nærheten. I parken finner du alt fra store, mektige trekroner og elvesus, til innholdsrike lekeplasser, volleyballbane og et utendørs treningsområde med apparater alle kan bruke.

Helt i starten av Sandvedparken ligger Skeianetunet, med tre hus som er fredet. I det ene av disse husene, den gamle prosteboligen, driver Charles og Monica Tjessem spisestedet «Villa Skeiane». Her kan du reservere bord for de store anledninger og jubileer i livet, i en varm og herskapelig atmosfære, der stjernekokker disker opp de lekreste retter, og sammen med vertskapet forvandler enhver anledning til en funklende opplevelse for alle dine sanser. Alt kun noen minutter unna ditt nye hjem i Nyhagen.

Steder i nærheten

1. Vitenfrabrikken, 2. Krossen havremølle, 3. Jærmuseet, 4. Galleri Gann, 5. Abelloftet, museum, 6. Galleri G, 7. Sandnes Kirke, 8. Lanternen, 9. Gågadå, 10. Nyhagen, 11. Sandvedparken, 12. Sandnes Stasjon, 13. Nye Ruten, 14. Bystasjonen, kjøpesenter, 15. Amfi Vågen, 16. Maxi, kjøpesenter, 17. Sandnes brygge, 18. Kulturhuset.

Meld din interesse

Få info om prosjektet og bli kontaktet av megler.

Kontakt megler

Våre meglere hjelper deg med alt du trenger i forbindelse med Nyhagen.

Kay Stian Espeland

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder
kse@proaktiv.no
928 11 315

Torbjørn Mannes

Eiendomsmegler MNEF
Mannes@proaktiv.no
94 83 24 52

Personvern

Eiendomsmegler behandler personopplysninger som er nødvendige for å oppfylle avtalen med deg, samt andre formål som selskapet har lov til å behandle opplysningene til ihht personvernforordningen. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.